startpagina » 40 jaar KOX
40 jaar KOX

40 jaar KOX

Dat gaan we vieren!

Dit jaar bestaat ons bedrijf 40 jaar en dat willen we graag met u vieren! Elke maand gaan we proberen u te verrassen met spannende acties en aanbiedingen; het hele jubileumjaar lang.

Als voorproefje hebben we een actie voor onze trouwe klanten bedacht:


Wat is uw favoriete KOX-product?10 x € 40 tegoedbonnen

Stuur een foto op en win!
Wij verloten 10 x 40 € tegoedbonnen

Om ons 40-jarig jubileum te vieren verloten wij 10 tegoedbonnen ter waarde van 40 €. Zo doet u mee aan de wedstrijd:

  • Stuur een foto van uzelf met uw favoriete KOX-product naar fotoaktion@kox.eu met als onderwerp “40 € tegoedbonnen“.
  • De uiterste inzenddatum is 28.2.2017
  • Door de e-mail op te sturen gaat u akkoord met de voorwaarden voor deelname


Voorwaarden voor deelname

U neemt deel aan deze wedstrijd door per e-mail een foto in te sturen van uzelf met een KOX-product aan het adres: fotoaktion@kox.eu. Door de foto in te zenden gaat u akkoord met de voorwaarden voor deelname. De uiterste inzenddatum is 28 februari 2017. De verloting vindt plaats op 10 maart 2017. Iedereen, uitgezonderd medewerkers van Blount GmbH, mag deelnemen. Het kopen van producten heeft geen invloed op de wedstrijd. De winnaars worden bekendgemaakt via een loting zonder notariële betrokkenheid. Wij nemen rechtstreeks contact met de winnaar op zodat wij de prijs per post kunnen versturen. De te winnen prijs omvat tien KOX-tegoedbonnen met elk een brutowaarde van 40 €. De uitslag kan niet via de rechter worden aangevochten.

Onze KOX catalogus heeft zich in de loop van de jaren zo ontwikkeld:

In de afgelopen 40 jaar heeft KOX samen met de klanten en medewerkers een heleboel meegemaakt. KOX is van een kleine handelaar die met name kettingzagen en kettingbladen leverde uitgegroeid tot een sterke partner voor de bos- en tuinbouw. We breiden ons assortiment voortdurend verder voor u uit, beantwoorden graag uw vragen, staan graag open voor uw suggesties en bieden advies waar we dat kunnen. We zijn trots op onze jarenlange ervaring en verheugen ons erop om die, samen met u, nog verder te vergroten.

KOX catalogus
terug