Productadvies voor voordeelsets 1+4

Svoordeelsets 1+4

Meer kopen &ndash meer besparen:
Koop zaagbladen en kettingen per set en bespaar!

1 + 4

zaagblad

zaagkettingen

Afgestemd op de levensduur van zaagblad en ketting: Bij elke voordeelset 1+4 ontvangt u een zaagblad met vier passende zaagkettingen voor uw motorzaag en bespaart u tot 10%!

Een professionele bosbouwer verbruikt gemiddeld vier zaagkettingen per zaagblad, dus waarom niet meteen zo'n voordelige set?

Hier vindt u de juiste zaagketting voor uw motorzaag: haaks, halfhaaks en in alle steken. Of u nu een zaagketting voor uw zaag van Stihl, Husqvarna of Dolmar zoekt: hier slaagt u beslist!

Op deze pagina vergelijken wij haakse en halfhaakse zaagkettingen voor u. De verklaringen van de begrippen en de tekeningen helpen u de technische gegevens te bepalen. Zo kunt u vervolgens heel eenvoudig de juiste voordeelset 1+4 voor uw motorzaag selecteren via onze categoriefilters.

Klik voor meer details over de verschillende zaagblad- of zaagkettingtypes gewoon op het productadvies voor zaagbladen en het productadvies voor zaagkettingen.

Kies uw zaagketting en de toepassing

Halfhaaks KOX en Oregon

Weerstand en prestaties waar u op kunt rekenen, minder terugslag. Door de afgeronde zaagtand iets ongevoeliger tegen vuil.

  • liggend hout
  • stapelhout
  • brandhout
  • allrounder

Haaks KOX en Oregon

Weerstand en prestaties u op kunt rekenen, minder terugslag. Door de rechthoekige zaagtand iets agressiever en sneller bij het zagen.

  • velsnede
  • brandhout
  • schoon hout
halfhaaks
haaks

Verklaring van de begrippen bij zaagkettingen en zaagbladen

Steek

Steek

Meet de afstand van 3 schakels in mm.

U kunt gebruikmaken van deze tekeningen:

Steek 3/8" hobby
Steek 3/8"
Steek 325" hobby
Steek 325" hobby

Dikte van de aandrijfschakels

Dikte van de aandrijfschakels

De dikte van de aandrijfschakels kunt u het best met een schuifmaat meten. De diktes zijn 1,1 mm, 1,3 mm, 1,5 mm en 1,6 mm.

Aantal aandrijfschakels

Aantal aandrijfschakels

Tel de aandrijfschakels van uw ketting. De aandrijfschakels zijn de schakels van de ketting die in de rail van het blad lopen.

Ontdek nu de juiste voordeelset 1+4

Om de juiste ketting te vinden kunt u zoeken op motorzaagtype, steek en schakeldikte. Met de filters in de categorie kunt u precies de eigenschappen selecteren die u bekend zijn.

U wilt meer weten over de verschillende zaagketting- of zaagbladtypes?

Thema aanbevelen
terug