Werkkleding van Jobman
Jobman

Sterke werkkleding bij KOX

Zowel in beroeps- of vrijetijdssituaties hebben het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en uw veiligheid de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij ons assortiment professionele werkkleding voor u uitgebreid. Bij KOX vindt u een gericht geselecteerd en op het seizoen afgestemd assortiment voor alle weersomstandigheden. En natuurlijk voordelig. Want goed werk verdient een goede uitrusting. Een goede uitrusting biedt optimale bescherming, hoogwaardig draagcomfort, is eenvoudig in het onderhoud en heeft doordachte functionaliteit. Kies nu voor een uitrusting die meer aankan en uw werk nog gemakkelijker maakt.

Zoals altijd geeft ook hier de optimale combinatie van factoren en details de doorslag: pasvorm, snit, afwerking, materiaal en niet te vergeten een verbeterde zichtbaarheid, speciaal voor de land- en tuinbouw en landschapsarchitectuur - voor Harvester-rijders, ambachtslieden en iedereen die buiten werkt. Op basis van uw opmerkingen en wensen hebben wij een assortiment werkkleding 'van top tot teen' samengesteld en onze merkpartners zorgvuldig geselecteerd.Naast onze reeds bestaande partners 3M voor superieure hoofdbescherming, de beproefde functionele kleding van PSS en de beste werkschoenen van Haix en Hase, hebben wij gekozen voor de werkkleding van JOBMAN: robuuste broeken en ademende jassen met talrijke details waarin u veel gereedschap zo voor het pakken bij de hand hebt. Bovendien bevat de collectie ook sweatshirts, t-shirts en overhemden in een comfortabele materiaalmix.

Met ons nieuwe assortiment helpen wij u graag om uw werkzaamheden van alledag met trots en tevredenheid uit te voeren en uw dagelijkse werkdag te vergemakkelijken.

Jobman-kwaliteit

Afhankelijk van uw activiteiten kunt u bij JOBMAN met de collecties FUNCTIONAL, TECHNICAL en ADVANCED het voor u geschikte functionele niveau of draagcomfort kiezen. JOBMAN ontwikkelt al sinds 1975 werkkleding met intelligente oplossingen voor extreme klimaatomstandigheden en overtuigt door de bijzonder hoge functionaliteit en kwaliteit. Elke dag opnieuw werkt het Zweedse bedrijf samen met professionals uit de meest uiteenlopende bedrijfstakken om geavanceerde bedrijfskleding te ontwikkelen die steeds weer een stukje beter is dan andere.

ADVANCED-collectie

De ADVANCED-collectie is voor professionals die de hoogste eisen stellen aan hun werkkleding, om de uitdagingen bij hun werkzaamheden aan te kunnen: vuil, scherpe gereedschappen en veeleisende werkomstandigheden.

De werkkleding van JOBMAN uit de ADVANCED-collectie biedt de hoogste mate van bescherming en functionaliteit, heeft doordachte oplossingen om allerlei soorten gereedschappen mee te nemen en is ontwikkeld voor werken in onherbergzaam terrein. De kledingstukken zijn gemaakt van comfortabele en sterke materialen die zorgen voor een veilig en aangenaam draagcomfort. Voor wie de hele dag in werkkleding loopt is alleen het beste goed genoeg. Precies wat de professional ook van goede gereedschappen verwacht.

TECHNICAL-collectie

De TECHNICAL-collectie is voor professionals die bij het werk gereedschap dragen en verwachten dat hun kleding ze bij het werk beschermt. Als u zowel binnen als buiten werkt, zowel hand- als elektrische gereedschappen bij de hand moet hebben en waarschijnlijk vuil zult wordt, is de kleding van de TECHNICAL-collectie precies wat u nodig hebt.

De TECHNICAL-colectie van JOBMAN beschermt en heeft vele slimme oplossingen, zodat u eenvoudig alles op het lichaam kunt dragen dat u voor de werkzaamheden nodig hebt. De kledingstukken zijn daarnaast ook buitengewoon comfortabel en zien er ook nog eens gewoon goed uit, zodat u ook na het werk goed voor de dag komt.

FUNCTIONAL-collectie

Met de FUNCTIONAL-collectie heeft JOBMAN multifunctionele werkkleding ontwikkeld voor alle beroepen waarbij draagcomfort belangrijker is dan het meedragen van gereedschap. De kleding uit de FUNCTIONAL-collectie is bijzonder geschikt als u de meeste tijd binnen werkt of in een voertuig onderweg bent.

De FUNCTIONAL-werkkleding van JOBMAN zorgt ervoor dat u professioneel, praktisch en aantrekkelijk gekleed bent en toch in voorkomende gevallen tot op zekere hoogte beschermd bent.FUNCTIONAL staat voor flexibele kledingstukken voor een professioneel uiterlijk, de hele dag door.

Handig toebehoren en accessoires voor uw werkkleding

Voor werken op de knieën

De meeste werkbroeken van Jobman kunnen worden aangevuld met praktische kniekussens. Zo heeft u de nodige bescherming voor uw knieën altijd op de juiste plek bij u! De speciaal ontwikkelde kniekussens geven maximale bescherming en sparen uw gezondheid.

U kunt kiezen tussen de premium en standaard-kniekussens. Voor werk waarbij u het grootste deel van de tijd op uw knieën zit kunt u het beste premium-kniekussens gebruiken: deze zijn dikker in vergelijking met het standaard-kniekussen en garanderen langdurig een uitstekende demping.

Kniekussens van Jobman

Van top tot teen toegerust voor het werk

Thema aanbevelen

Hebt u vragen of niet gevonden wat u zocht?

Onze servicehotline: 0800 096 69 66

ma - vr: 09.00 - 17.00 uur

terug