Begin een succesvol bosbouwseizoen 2019/2020 met de nieuwe KOX snijbeschermingscollectie 2.0

Het is zo ver: we openen het bosbouwseizoen 2019/2020 met onze nieuwe KOX snijbeschermingscollectie. Met meer dan 40 jaar ervaring in de bosbouw is het voor ons belangrijker dan ooit dat u zich optimaal kunt concentreren op uw uitdagende werk.

Ontdek de eersteklas pasvormen, nieuw doordachte en uitgebreide functionaliteit en perfecte materialen van onze Europese fabrikanten in het nieuwe KOX design made in Germany. Op basis van uw suggesties uit de praktijk hebben wij met behulp van de grote knowhow van geselecteerde experts vijf verschillende productlijnen ontwikkeld die zijn afgestemd op uw individuele wensen en eisen: Van universeel inzetbare outdoorkleding tot professionele snijbescherming met aanvullende accessoires van onze merkpartners in het juiste design. Perfect te combineren en zoals altijd met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Omdat uw persoonlijke bescherming voor ons bijzonder belangrijk is, vindt u vanaf nu het onderwerp kleding en bescherming ook in uw KOX bosbouwcatalogus aan het begin. Daarna volgen onze zorgvuldig geselecteerde en beproefde producten zoals apparatuur en machines, gereedschappen en onderhoud, alsmede kettingen en zaagbladen voor uw motorzaag.

Wij wensen u een succesvol bosbouwseizoen 2019/20 en veel plezier bij het leren kennen van de nieuwe KOX snijbeschermingscollectie 2.0.

Met hartelijke groet,
Jochen Weber en het KOX team

Downloaden als pdf

KOX catalogus aanvragen per post

Onze KOX catalogus downloaden als pdf (100MB). Dan kunt u hem meteen doorsnuffelen.
De gedrukte KOX catalogus direct in huis. Ook die ontvangt u natuurlijk helemaal gratis.

Onze KOX catalogus downloaden als pdf (100MB). Dan kunt u hem meteen doorsnuffelen.

De gedrukte KOX catalogus direct in huis. Ook die ontvangt u natuurlijk helemaal gratis.Catalogus bestellen

Bladert u hem liever handmatig door?

Hier kunt u kosteloos onze actuele catalogus bestellen.

De met * gekenmerkte velden moeten ingevuld worden.

terug