KOX – Partners voor de bosbouw

KOX – Partners voor de bosbouw

KOX is het postorderbedrijf voor de bosbouw

Uw competente gesprekspartner

Bosbouwers, eigenaars van motorzagen, bosbouwbedrijven en overheidsorganisaties belast met bosbeheer vinden bij KOX de juiste uitrusting. Wij zijn de juiste partner waar het gaat om houtkap en onderhoud en hebben alles in huis wat u nodig heeft voor uw werkzaamheden in bos of tuin.

Ons assortiment

Naast reserveonderdelen voor motorzagen zoals kettingzagen, geleiderails en koppelingswielen vindt u ons assortiment ook bosbouwgereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschap voor groenonderhoud en werkzaamheden met de bosmaaier alsmede praktische accu-elektroapparatuur.

KOX kring


Professionele kwaliteit voor een eerlijke prijs -
dat is waar KOX voor staat

Wij bieden merkkwaliteit met prijsvoordeel. Bij gevaarlijke bosbouwwerkzaamheden moet u altijd kunnen vertrouwen op solide kwaliteit. Wij laten onze producten dan ook controleren door erkende keuringsinstanties. Behalve de alom bekende CE-normen en het motorzaagpictogram dat de snijbeschermingscategorie aangeeft, geeft het KWF-zegel de doorslag in de bosbouwbranche. Bij het KWF (het Duitse Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik e.V.) wordt apparatuur onderworpen aan grondige praktijktests. Alleen producten die voldoen aan alle eisen voor professionele toepassingen krijgen het predicaat "FPA-anerkannt" . Ook bij onze partners letten we op betrouwbare kwaliteit en of er regelmatig kwaliteitscontroles plaatsvinden.

Vertrouwen en betrouwbaarheid

Al ruim 40 jaar staat KOX goed bekend in de bosbouwsector, maar we werken allang niet meer uitsluitend voor de professionals. Want kwaliteit doet van zich spreken. Op die manier kregen we steeds meer particuliere klanten doorverwezen en ze zijn ons trouw gebleven.

Dit zijn een paar van onze partners:


KOX
Oregon
Protos
3M
Jobman
Dolmar
PSS
Biber Classic
SHW
Ergo-Schnitt
Felco
Haix
Gramm
Halder
Soppec
Müller
Nestle
Ochsenkopf
Remisberg
Stabila
Stabo
Actiomedic
Hase

Medewerkers

Betrouwbare kwaliteit, persoonlijke service en vakkundig advies tonen aan dat de klant centraal staat bij KOX. Onze professionele medewerkers adviseren u ook graag over technische onderwerpen. Behalve bijscholingen volgen bij de fabrikanten zelf moeten KOX medewerkers ook beschikken over een motorzaagdiploma. Dus degene die u aan de lijn krijgt, beschikt niet alleen over de theoretische basiskennis, maar ook over praktijkervaring met vellen en takken verwijderen, maar ook met onderhoud van motorzagen en preventie van ongevallen.

KOX team

Wij vinden de mening van onze klanten belangrijk!

Om onze service en producten voortdurend te verbeteren, houden wij vooral ook rekening met de mening van onze klanten. Via een online klantenenquête weten we direct wat onze klanten belangrijk vinden en wat ze nog missen.

Lees verder
KOX Community en interessante content

Facebook

KOX op Facebook

We hebben nu ook een pagina op Facebook om dichter bij onze klanten te zijn en makkelijker informatie uit te wisselen. Hier vindt u info en tips & tricks voor in en om het bos: zo blijft u altijd op de hoogte.

Bezoek onze Facebookpagina en sluit u aan bij onze community.

Ik word KOX Facebook-Fan
KOX auf YouTube

YouTube

U vindt ons ook op YouTube met ons eigen kanaal. Hier plaatsen we regelmatig handige en interessante video's over onze producten en algemene thema's in de bosbouw.

Ik abonneer me op het KOX YouTube-kanaal


terug