menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Kettingzagen

Betrouwbare en robuuste motorzagen, van het gemakkelijke startsysteem van de hobbyzaag tot de krachtige zaag voor de professional.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Krachtig en nauwkeurig: kettingzagen voor bosbouw en tuinieren

Of het nu gaat om het oogsten van hout in het bos of het zagen van hout in de tuin: krachtige kettingzagen zijn onmisbare hulpmiddelen met het hoogste efficiŽntieniveau. Onder de essentiŽle bosbouwapparatuur en -machines loopt de kettingzaag voorop en maakt hij deel uit van de basisuitrusting van iedere bosbouwer. Maar zelfs iedereen die geen professional is profiteert van deze efficiŽnte snijgereedschappen.


Welke soorten kettingzagen zijn er?

Of het nu gaat om het snoeien van bomen, het vellen of zagen van hout: de meeste taken in het bos en de tuin zijn moeilijk uit te voeren zonder kettingzaag. Om de perfecte kettingzaag te vinden, moet u eerst bedenken waarvoor het geautomatiseerde snijgereedschap zal worden gebruikt. U hebt de keuze uit de volgende soorten kettingzagen:Veiligheid voorop: gebruik kettingzagen op de juiste manier

Iedereen die met kettingzagen werkt, moet voldoende veiligheidsmaatregelen nemen. Ook optimale opslag, verzorging en onderhoud zijn van cruciaal belang als u uw krachtige gereedschap langdurig in topvorm wilt houden. Zo werkt u veilig:Wat te doen bij reparaties?

Als u graag zelf dingen repareert, vindt u veel noodzakelijke reserveonderdelen voor kettingzagen zoals slijtagegevoelige kettingaandrijfsystemen en kettingen en bladen in de KOX onlineshop. Iedereen die het vervangen van kettingzaagonderdelen liever aan professionals overlaat, kan profiteren van het serviceaanbod van KOXconnex en de reparatie en het onderhoud overlaten aan een gespecialiseerde werkplaats.