menu

Gids

Fascinerende gids bijdragen

TOPMERKEN BOSBOUW

Ontdek nu

KOX huismerk

Protos Integral Forest hoofdbeschermingscombinatie KOX edition zwart/oranje
Protos Integral Forest hoofdbeschermingscombinatie KOX edition zwart/oranje

Protos Integral Forest helm met visier en gehoorbescherming

199,65 €*

KOX Duro 2.0 bosbouwjas rood/geel
KOX Duro 2.0 bosbouwjas rood/geel

KOX Duro 2.0 bosbouwjas

101,58 €*

KOX DUE zaagschoen
KOX DUE zaagschoen

KOX DUE zaagschoen

161,67 €*

KOX velhevel 1,30m lang, FPA gekeurd
KOX velhevel 1,30m lang, FPA gekeurd

KOX Velhevel 130 cm

69,04 €*

zaagketting KOX haaks
zaagketting KOX haaks

Zaagketting KOX haaks 3/8", 1.6 mm, 60 aandrijfschakels

14,81 €*

KOX fleecejack, Olijf groen, XX76126
KOX fleecejack, Olijf groen, XX76126

KOX fleecejack

70,16 €*

KOX - Partners voor de Bosbouw en Tuin: Je bent op de juiste plaats!

De online winkel voor professionals in bosbouw en tuinieren
Wij voorzien bosarbeiders, bosbouwbedrijven en particuliere eigenaren van kettingzagen van professioneel materiaal: van kettingzagen met benzine-, accu- of elektrische aandrijving, tot de juiste zaagkettingen en zaagbladen, tot reserveonderdelen voor de kettingzaag. Bosbouwgereedschap voor bosarbeiders Uitrusting zoals velkrikken, sappies, wiggen, lieren en katrollen zijn echte hulpjes bij de houtoogst. Persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals snijbestendige kleding, bosbouwlaarzen en bosbouwhelmen, zijn verplicht bij het vellen van bomen. In onze onlineshop vindt u ook een ruime keuze aan materiaal voor het onderhoud van jonge opstanden en duurzame bosbouw.

Professionele kwaliteit tegen een eerlijke prijs
Dit bereiken wij door geselecteerde partners, sterke merken en strenge kwaliteitscontroles. Wij voeren onder andere producten van Makita, Stubai en Ochsenkopf naast onze eigen merken KOX en Oregon om u de complete productvariëteit te bieden voor uw behoeften in het bos. Ons assortiment omvat ook snijbescherming en werkkleding van KOX, PSS en Jobman om u volledig uit te rusten voor uw dagelijkse werkzaamheden in het bos.

KOX Bosbouwgids
U kunt ook onze tips van professionals over alle aspecten van de bosbouw ontdekken. De KOX-slijphandleiding legt bijvoorbeeld stap voor stap uit hoe u zaagkettingen kunt slijpen om de zaagprestaties te verhogen en uw werk te vergemakkelijken. In toepassingsvideo's tonen wij u hoe u de producten gebruikt. In onze KOX Bosbouwgids vindt u nuttige tips en nieuws over actuele onderwerpen op het gebied van bosbouwkennis, duurzaamheid, bosbouwuitrusting en persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheid in het bos.
naar de top