menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Bosbouwjack

Bosbouwjack met grotendeels van felkleurige stof gemaakt voor de veiligheid in het bos. Handige zakken, ventilatieopeningen, duurzaam en robuust, het ideaale jack voor de bosbouwers.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Uniseks bosbouwjassen van KOX: voor optimale bescherming tijdens het werken in het bos

Iedereen die in de bos-, land- of tuinbouw werkt, wordt niet alleen blootgesteld aan veranderende weersomstandigheden. Ook het bedienen van zwaar materieel, het werken op ruw terrein en het omgaan met kettingzagen brengen bijzondere uitdagingen met zich mee. De kwaliteit en functionaliteit van geschikte bosbouwkleding zijn daarom doorslaggevende factoren bij de aankoop. Het KOX assortiment omvat signaaljassen in signaalkleuren, maar ook warm gevoerde of lichte bosbouwjassen voor elk seizoen. Veilig, effectief en ongehinderd werken: met bosbouwjassen en veiligheidskleding van KOX kan het!


Deze functionele jassen voor bos en tuin zijn het hele jaar door favoriet

Of het nu gaat om handmatig werk, als chauffeur van een oogstmachine of mensen die met machines werken: robuuste bosbouwjassen zijn onmisbare werkkleding voor bosarbeiders. Meerlaagse snijbeschermingsjassen en bosbouwjassen voor zomer en winter behoren net zo goed tot de persoonlijke beschermingsuitrusting als bijpassende snijbeschermingsbroeken. Weerbestendig en aangenaam ventilerend, warm en flexibel: zo veelzijdig zijn de innovatieve uniseks bosbouwjassen van KOX.


Lichte bosbouwjassen voor warme dagen

Ook bij hoge buitentemperaturen is beschermende kleding essentieel bij het werken in het bos. Lichte bosbouwjassen zijn daarom de eerste keuze in het voorjaar en de zomer. Ventilatiegleuven op de onderarmen, verstelbare mouwuiteinden en de ademende meshvoering in het rugpand zorgen voor een aangenaam lichaamsklimaat en uitstekend draagcomfort, zelfs tijdens intensief werk. Reflecterende strepen en felle kleuren zijn ook kenmerken van de zomerse signaaljassen.


Bosbouwjassen voor de winter

Iedereen die ijs en sneeuw, maar ook wind en weer trotseren wil, kan het beste werkjassen voor het bos gebruiken die het hele jaar door gedragen kunnen worden. Vuil- en waterafstotend, scheurvast en elastisch: het slijtvaste buitenmateriaal met Elastan kan elke weergerelateerde uitdaging aan. Reflectoren garanderen goede zichtbaarheid, zelfs in ongunstige weersomstandigheden. Dankzij afneembare mouwen kunnen sommige bosbouwjassen voor mannen en vrouwen in een handomdraai worden veranderd in zomerse bodywarmers. Een met warme fleece gevoerde opstaande kraag en aan de binnenkant verwerkte mouwboorden bieden ideale bescherming tegen wind en kou.


Snijbeschermingsjassen

Speciaal ontwikkeld voor het veilig hanteren van kettingzagen, zijn snijbeschermingsjassen essentiële beschermende kleding bij bosbouwwerkzaamheden. Tot de veiligheidskleding behoren naast KWF-gecertificeerde bosbouwjassen ook bosbouwjassen klasse 1. Volgens de Europese norm EN 381-11 zijn deze snijbeschermingsjassen ideaal voor het werken met handkettingzagen. Beschermende kleding in deze klasse komt overeen met de geteste kettingsnelheid van 20 m/s.


Wat onderscheidt bosbouwjassen van KOX nog meer?

Naast weerbestendige hightech-membranen, hoogwaardige reflectoren en andere innovatieve extra's hebben hoogwaardige bosbouwjassen nog andere optionele kenmerken die de veiligheid in het bos garanderen. Deze omvatten:Bosbouwjassen gemakkelijk online kopen

Bosbouw- en werkkleding voor elk weertype is verkrijgbaar in de webshop van KOX. Iedereen die meer informatie wil over producten van de eigen merken van KOX of andere fabrikanten, wordt vakkundig geholpen door de telefonische klantenservice.


KOXconnex biedt nog meer ondersteuning bij de uitvoering en planning van projecten op het gebied van bos-, tuin- en landbouw. Of u nu op zoek bent naar brandhout of naar regionale cursussen over het juiste gebruik van kettingzagen: KOXconnex verbindt diensten en dienstverleners voor alles wat met bosbouw en tuinieren te maken heeft.