menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Kettingen en bladen

Zaaggereedschap voor uw kettingzaag: zaagkettingen in haaks, half haaks, MultiCut of RipCut. Zaagbladen met en zonder doorbuigingsster, carvingbladen en stervormige hoofdstang. Geschikt voor vele fabrikanten, zoals Stihl, Husqvarna, Dolmar, Solo, Partner of Bouwmarkt zagen.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Nauwkeurig zaaggereedschap voor bos en tuin

Snoeien of kappen, opruimen of afwerken: iedereen die een kettingzaag gebruikt bij werkzaamheden in bos of tuin moet kunnen vertrouwen op maximale prestaties. Naast hoogwaardige apparaten voor elke toepassing biedt KOX ook de juiste accessoires voor kettingzagen. Zaagkettingen en zaagbladen van bekende fabrikanten maken van de motorunit en zaagset een onverslaanbaar team dat elke uitdaging aankan.


Zaagsets voor elke aansluiting

Kettingzagen zijn onmisbare hulpmiddelen bij het snoeien van bomen. Of u nu een amateur of een professional bent, als het gaat om het vinden van de benodigde reserveonderdelen voor kettingzagen, kunt u bouwen op KOX. Naast zaagkettingen in haaks en half haaks en multicut of ripcut maken ook zaagbladen met en zonder doorbuigingsster, carving-zaagbladen en stervormige hoofdstang deel uit van het uitgebreide assortiment.


De in de shop verkrijgbare, hoogwaardige zaagkettingen en zaagbladen van KOX en Oregon zijn vaak ook als reserveonderdeel voor bouwmarktzagen en kettingzagen van andere fabrikanten te gebruiken, waaronder gerenommeerde merken als Stihl, Husqvarna en Dolmar. Alle zaagkettingen zijn vanzelfsprekend technisch innovatief en hebben een hoge afwerkingskwaliteit.


Zaaggereedschap achteraf voorzien van professionele accessoires

Zelfs met optimale verzorging en onderhoud hebben de afzonderlijke onderdelen van kettingzagen een beperkte levensduur. Om uitstekende zaagprestaties te garanderen en slijtage te minimaliseren, moet de ketting van de kettingzaag altijd scherp zijn. Dit wordt gegarandeerd door het regelmatig slijpen of vervangen van de zaagketting.


Of het nu gaat om carving- of ripcut kettingen, om de juiste accessoires te vinden is nauwkeurige informatie over het kettingtype en de snijlengte van het zaagblad essentieel. De meeste fabrikanten laten de relevante informatie op de railverbinding graveren of laseren. Als de gegevens niet meer leesbaar zijn, kunt u de informatie ook handmatig bepalen.


Zaagset meten en bepalen - zo doet u dat

De eenvoudigste manier om de snijlengte van het zaagblad te bepalen, is door te meten vanaf het kettingdeksel tot de punt van het zaagblad. De daadwerkelijk vastgestelde waarden en de informatie van de fabrikant kunnen enigszins afwijken.


Als de benodigde informatie over de zaagketting niet beschikbaar is, is het noodzakelijk om de zaagset te demonteren. Dit kan meestal in slechts een paar stappen worden gedaan. De voor de juiste kettingkeuze benodigde parameters, zoals steek, dikte van de aandrijfschakels, tandvorm en kettinglengte, kunnen eenvoudig worden bepaald. Het type ketting kunt u als volgt bepalen:Reserveonderdelen voor kettingzagen online kopen

KOX biedt verschillende methoden om de juiste zaaggereedschappen te kiezen. Als de benodigde informatie beschikbaar is, kunnen bosbouwers, hoveniers en hobbygebruikers de gewenste producten direct in de onlineshop vinden en aan het winkelwagentje toevoegen. Met de filterfunctie in de shop is het vinden van het juiste zaaggereedschap bijzonder snel en gemakkelijk. Ook de telefonische klantenservice biedt deskundige ondersteuning. Het is tevens mogelijk om contact met ons op te nemen via het onlineformulier om de juiste accessoires voor kettingzagen etc. te vinden.


Naast zaagkettingen en zaagbladen in praktische voordeelsets 1+4 en 1+2 biedt KOX ook robuuste kettingaandrijfsystemen in diverse uitvoeringen. Na het meerdere keren vervangen van de ketting moet ook het kettingaandrijfsysteem worden vervangen. Als u ook op zoek bent naar geschikte accessoires, zoals gecertificeerde snijbeschermingskleding, bosbouwlaarzen , helmen of handschoenen, bent u ook hiervoor bij KOX aan het juiste adres. Hier vindt u alles wat u nodig hebt om veilig te werken in de bosbouw en de tuin.