menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Eerste hulp en bescherming

Eerste hulp en tekenbescherming: praktische EHBO-sets, verbanddozen en alles voor de bescherming tegen teken.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Eerste hulp en bescherming tegen teken: veiligheid in bos en tuin

Of het nu gaat om het bos, het veld of bij het hanteren van kettingzagen en dergelijke, degenen die in het bos, de tuin en andere gebieden buiten werken, worden vaak blootgesteld aan bijzondere risico's op verwondingen. Ondanks het naleven van alle veiligheidsvoorschriften kunnen zich steeds weer calamiteiten voordoen, waarbij snelle eerstehulpmaatregelen vereist zijn. Ook de noodzakelijke EHBO-artikelen voor kleinere verwondingen zoals insectenbeten, tekenbeten of oppervlakkige snijwonden dienen te allen tijde onder handbereik te zijn.


Effectieve kleding met teekbescherming, wondspray of pleistersets: bosarbeiders, tuinierders, jagers en outdoorliefhebbers vinden bij KOX de nodige EHBO-accessoires. Zo bent u voorbereid op alle eventualiteiten en kunt u veilig en zelfverzekerd optreden in geval van nood.


Effectieve antitekenproducten

Direct contact met parasieten zoals teken in het bos en de tuin hoort op veel plaatsen bij het dagelijkse leven. Om uzelf effectief te beschermen tegen tekenbeten en de overdracht van mogelijk gevaarlijke ziekteverwekkers, zijn er verschillende middelen om uit te kiezen:Teken gemakkelijk en veilig verwijderen

Als u ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch een tekenbeet hebt, kunt u de teek veilig verwijderen met praktische hulpmiddelen: ofwel met behulp van een tekentang ofwel als alternatief met een kunststof tekenkaart. Zowel de tekentang als de tekenverwijderkaart kunnen ruimtebesparend worden opgeborgen en kunnen dus altijd worden meegenomen. Nog een voordeel: de teken worden niet geplet tijdens het verwijderen en het risico dat potentieel gevaarlijke ziekteverwekkers binnendringen wordt geminimaliseerd.


Deze producten mogen in geen enkele verbandtrommel ontbreken

Voor op het werk, in de vrije tijd en op reis is een compleet uitgeruste EHBO-set belangrijk bij verwondingen en andere noodgevallen om effectieve eerste hulp te kunnen bieden. Naast steriel verpakte wondverbanden bevatten klassieke verbandtrommels ook pleisters in verschillende maten. Het is belangrijk dat de houdbaarheidsdatum van alle EHBO-artikelen regelmatig wordt gecontroleerd, zodat ze nog steeds steriel zijn.


KOX biedt ook speciale EHBO-sets voor de bosbouw, die tevens zijn uitgerust met wegwerphandschoenen, wondreinigingsdoekjes en een tekentang. Naast de universele pleisterstrips zijn er ook vinger- en vingertoppleisters. Niet alleen een bosarbeider, maar eigenlijk iedereen die in zijn vrije tijd vaak in de buitenlucht actief is, heeft baat bij zo'n EHBO-tas.


Wond- en oogsprays voor de snelle en effectieve behandeling van huid- en oogletsels zijn een nuttige aanvulling op conventionele EHBO-sets. De steriele natriumchloride-oplossing is even geschikt voor het reinigen van wonden als voor het verwijderen van vreemde voorwerpen, zoals vuil en stof, uit het oog. Het eenvoudige gebruik en het compacte formaat maken van wondsprays een onmisbaar EHBO-artikel.


Niet alleen veiligheidskleding van KOX en hoogwaardige gehoor-, gezichts- en hoofdbescherming maken deel uit van het KOX assortiment en bieden uitgebreide bescherming bij buitenwerk en andere outdooractiviteiten. Talrijke EHBO-artikelen gecertificeerd volgens DIN 13157 completeren ons uitgebreide assortiment en behoren ook tot de essentiële beschermingsuitrusting in de bosbouw en tuin.