menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

PSS veiligheidskleding

Kleding met snijbescherming van Pfeiffer Sicherheitssysteme. Hoogste kwaliteit voor ervaren professionals.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

PSS veiligheidskleding: beroepskleding voor werken in het bos

Iedereen die in het bos, in het veld of op eigen terrein werkt, maakt vaak gebruik van zwaar materieel. Voor uw eigen veiligheid is de juiste beschermende kleding essentieel. Niet voor niets kiezen ervaren professionals vaak voor veiligheidskleding van PSS, want Pfeiffer Sicherheitssysteme (PSS) is een van de marktleiders op het gebied van arbeidsveiligheids- en bosbouwkleding.


PSS staat voor veiligheidskleding die de hoogste veiligheidsnormen combineert met de beste kwaliteit en comfort. PSS snijbeschermingsbroeken en PSS snijbeschermingsjassen beschermen betrouwbaar tegen verwondingen en verminderen de kans op ongevallen bij het werken in de tuin of het bos. PSS werkkleding is getest op veiligheid en gecertificeerd en is een uitstekende keuze voor zowel bosarbeiders als niet-professionals.


Bij PSS veiligheidskleding staat veiligheid en comfort voorop

Persoonlijke beschermingsuitrusting van hoge kwaliteit is essentieel voor uw eigen veiligheid en om het risico op ongevallen en verwondingen bij tuin- of bosbouwwerkzaamheden te verminderen. Daarbij hoort naast veiligheidsschoenen, werkhandschoenen en gehoor-, gezichts- en hoofdbescherming vooral ook de juiste beschermende kleding.


Het merk PSS biedt hoogwaardige veiligheidskleding voor professionele bosarbeiders. Ook biedt deze kleding extra zekerheid bij privégebruik in de tuin. PSS bosbouwkleding is in principe uniseks, wat betekent dat PSS veiligheidskleding zowel door mannen als vrouwen kan worden gedragen. PSS bosbouwkleding is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Zo kan deze perfect worden afgestemd op de individuele eisen en behoeften bij het werken in het bos.


Bosarbeiders kunnen de benodigde veiligheidskleding bij PSS direct in de webshop bestellen of vooraf individueel advies krijgen van de klantenservice. Het KOXconnex portaal biedt nog meer ondersteuning bij de planning en uitvoering van projecten.


KWF-gecertificeerde veiligheid: PSS veiligheidskleding voor werk en vrije tijd

PSS veiligheidskleding is voor velen de eerste keuze bij het werken met kettingzagen of motorzagen in het bos. Zelfs als het gaat om het verplaatsen van hout of soortgelijke werkzaamheden, kan de kleding van PSS overtuigen door innovatieve productietechnieken en gecertificeerde veiligheidsnormen. Deze garanderen dat PSS veiligheidskleding ernstig letsel voorkomt.


Het certificaat wordt uitgereikt door het Kuratorium für Wald- und Forstarbeit (Raad voor de Bosbouw en Bosbouwtechniek) voor de beschermende werking van kleding, schoenen en andere uitrusting in verschillende klassen. Beschermende werkkleding van het merk PSS biedt onder meer snijbescherming klasse 1. De veiligheidsklasse van PSS kleding staat vermeld in de betreffende artikelbeschrijving.


Wat onderscheidt PSS veiligheidskleding en hoe beschermt deze tegen verwondingen?

PSS veiligheidskleding is aangenaam om te dragen, robuust en duurzaam. De kleding is zo ontworpen dat als de kettingzaag per ongeluk in aanraking komt met de kleding, de zaag binnen een fractie van een seconde tot stilstand komt. Dit komt door de speciale vezelstructuur van de PSS snijbeschermingsbroeken en -jassen. De vezels worden in bundels uit het kledingstuk gescheurd en blokkeren de zaag als deze per ongeluk wegglijdt. Dit kan meestal ernstiger letsel voorkomen.


Dankzij het slijtvaste en weerbestendige materiaal aan de buitenkant biedt PSS veiligheidskleding in het bos of veld optimale bescherming tegen weersinvloeden of het risico op verwondingen door takken, struiken of bosschages. Het draagcomfort wordt verhoogd door ventilatiesleuven, rits- of mesh-inzetstukken.


Tegelijkertijd zorgen functionele eigenschappen zoals steekzakken, klittenband- of ritszakken ervoor dat het werk nog gemakkelijker wordt en dat alles wat u nodig hebt altijd bij de hand is. In veel gevallen is de veiligheidskleding van PSS bovendien in opvallende kleuren uitgevoerd, wat de zichtbaarheid verbetert en daarmee de veiligheid in het veld vergroot. Hierdoor voldoet PSS veiligheidskleding voor mannen en vrouwen aan de hoogste eisen.