menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Kettingen en bladen

Snijgereedschap voor uw harvester: hier vindt u zaagkettingen, zaagbladen en kettingwielen voor de machinale houtkap.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Accessoires en reserveonderdelen voor oogstmachines: kettingen en zaagbladen

Hoogwaardige snijgereedschappen zorgen niet alleen voor optimale productiviteit van de oogstmachine en verlengen de levensduur ervan; nauwkeurig snijden zorgt ook voor hoge kwaliteit van de houtoogst. Of het nu gaat om zaagkettingen voor oogstmachines en kettingrollen, zaagbladen of tandwielen voor oogstmachines, bij KOX kunnen bosbouwarbeiders duurzame snijgereedschappen vinden van toonaangevende fabrikanten zoals Oregon, Iggesund en het eigen merk KOX. Ontdek ze nu!


Kettingen en zaagbladen voor een effectieve houtoogst

Of u nu in dichte bossen of op onbegaanbaar terrein bent, de zaagbladen voor oogstmachines van KOX worden gekenmerkt door de hoogste betrouwbaarheid en duurzaamheid en zijn zelfs bestand tegen de zwaarste omstandigheden. In de KOX onlineshop vindt u zowel complete zaagbladen voor oogstmachines als bijpassende neusstukken als reserveonderdelen.


De zaagkettingen, los of als rol verkrijgbaar, zorgen voor hoge zaagsnelheden en voedingskrachten en zijn universeel te combineren met alle gangbare zaagbladen voor oogstmachines. Ze zijn gemaakt met behulp van de nieuwste technologie en hoogwaardige materialen en overtuigen door hun precisie en lange levensduur bij het machinaal oogsten van hout. Bovendien zorgen kettingwielen van KOX voor een perfecte vorm en balans, ook bij hoge snelheden.


KOX biedt alle gereedschap en onderhoudsbenodigdheden voor het eenvoudig vervangen van de zaagketting, het zaagblad, tandwiel en andere onderdelen van de oogstmachine.