menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Markeermateriaal

Fluorescerende markering, langdurige houtmarkering, markeerkrijt, markeerband en afzetlint vergemakkelijken u de markering

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Markeringen en waarschuwingsborden voor veiligheid in bossen en tuinen

Veiligheid moet altijd voorop staan. Iedereen die in het bos en de tuin werkzaamheden met een hoog risicopotentieel uitvoert of gewoon voor een betere oriëntatie wil zorgen, kan niet om goed zichtbare markeringen en waarschuwingen heen. Verfspray of markeerkrijt, markeertape of afzetlinten: KOX biedt alles wat u nodig hebt om activiteiten zoals de houtoogst, jagen of het markeren van bomen en paden veilig en efficiënt te maken.


Niet alleen bepaalde werkzaamheden met zwaar materieel, zoals het vellen van bomen met de kettingzaag, brengen bepaalde risico's met zich mee. Onberekenbare oorzaken van ongevallen, zoals vallende takken, kunnen ook gevaarlijk zijn. Met passende waarschuwingsborden en markeringen kunt u echter op mogelijke gevaren wijzen en het in gevaar brengen van de persoonlijke veiligheid voorkomen. Daarom omvat het uitgebreide KOX-assortiment naast praktisch bosbouwgereedschap ook informatieborden en afzetlinten voor diverse doeleinden.


Bomen eenvoudig markeren

Of u nu felle verfspray of robuust markeertape gebruikt, het markeren van liggend en staand hout is een vast onderdeel van bosbouwwerkzaamheden. Soms gelden er zelfs bepaalde richtlijnen voor de kleurmarkering van bomen. Er worden verschillende symbolen gebruikt om geselecteerde bomen, te verwijderen bomen, paden voor houtafvoer, biotoopbomen en gevarengebieden te identificeren.


Ook worden er bepaalde eisen gesteld aan de te kiezen kleuren: van helderwit en neonrood tot neongeel. In ieder geval moeten de markeringen duidelijk zichtbaar zijn, zowel voor voorbijgangers als voor bosarbeiders in de oogstmachine. Om zelfs bij ongunstige weersomstandigheden de nodige oriëntatie te bieden, hebben markeringssprays, markeringsbanden, enz. een overeenkomstig hoge helderheid. Ze zijn ook waterdicht, uv-bestendig en gaan lang mee.


De belangrijkste markeerhulpmiddelen in één oogopslag