menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Signaalkleding

Onze signaalkleding voor uw veiligheid: eersteklas signaalkleding, zowel voor bosbouw met snijbescherming of voor werkzaamheden waarbij u op hoge zichtbaarheid bent aangewezen.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Functionele kleding van KOX: kwaliteit en comfort in alle weersomstandigheden

Iedereen die buiten werkt, wordt elke dag blootgesteld aan wisselende weersomstandigheden. Ook voor de snelle opeenvolging van fysiek veeleisende werkprocessen en fases met weinig beweging is een slim kledingsysteem nodig. Dit is precies waar moderne functionele kleding perfect van pas komt. Betrouwbaar beschermend, aangenaam warm en temperatuurregulerend ondersteunt deze kleding bosarbeiders, jagers en outdoorliefhebbers bij een breed scala aan activiteiten.


Van soepel functioneel ondergoed in verschillende lengtes en dessins en functionele shirts die het hele jaar door gedragen kunnen worden tot functionele jacks en signaalkleding in signaalkleuren: hoogwaardige functionele kleding fungeert laag voor laag als een beschermend, textielen schild. De kleding heeft vaak een laag gewicht en allerlei extra's, die ook in de vrije tijd van pas komen. Ademende vezels, ruime zakken en hoogwaardige reflectoren maken ook dagelijkse taken eenvoudiger en zorgen voor meer veiligheid.


Kleding voor buiten: dit is wat functionele kleding onderscheidt

Bijtende kou in de ochtend, de zon hoog aan de hemel in de middag, 's avonds regen: temperatuurschommelingen, luchtvochtigheid en neerslag maken het werken in het bos en de tuin een echte uitdaging voor werkkleding. Het is geweldig als men dan kan vertrouwen op lang ondergoed, thermoshirts en uitneembare vesten! Als u functionele kleding draagt in het bos, tijdens wandelingen en andere buitenactiviteiten, profiteert u van een aantal voordelen:Functionele kleding: synthetisch of natuurlijk?

Moderne functionele kleding wordt meestal gemaakt van een mix van materialen met verschillende kwaliteiten. Naast elastisch synthetisch weefsel worden ook natuurlijke vezels zoals wol gebruikt. Met zijn natuurlijk warme, zelfreinigende en licht waterafstotende eigenschappen is wol een van de onmisbare klassiekers bij outdoorkleding.


Investeren in exclusief merino-ondergoed loont ook. Aangenaam zacht, warm en geurremmend voorkomen de boxershorts en hemden van natuurlijke vezels zelfs huidirritatie. Tegelijkertijd houden ze het huidoppervlak droog door vocht te absorberen zonder een nat gevoel op de huid achter te laten. Het resultaat: een optimaal lichaamsklimaat, zelfs bij langer dragen. Voor op koude dagen is lang ondergoed het beste.


Functionele kleding: essentieel bij lage temperaturen

In de herfst en winter is het raadzaam om vesten van gebreide vezels, jassen van imitatiebont en fleecejassen mee te nemen. Afhankelijk van het weer kunnen ze flexibel worden aangetrokken en houden ze u warm. Door de sportieve snit zijn ze de perfecte aanvulling op thermokleding en bosbouwkleding. De lucht die in het gebreide materiaal zit, heeft ook een warmte-isolerend effect. De uniseks modellen zijn zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen.


Wist u dat? Op het bemiddelingsplatform KOXconnex kunnen klanten van 'KOX - Partners voor de Bosbouw en Tuin' hun diensten aanbieden of geschikte dienstverleners in de regio vinden - snel en zonder bureaucratie. Uiteraard zijn alle aangeboden diensten onderworpen aan duidelijk gedefinieerde criteria.


Onze eigen klantenservice biedt deskundig advies. Hier krijgt u alle antwoorden op vragen over de aangeboden producten en het assortiment.