menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Werkkleding

Kleding voor ambachtelijk werk in beroep of vrije tijd: van functionele werkbroeken met veel praktische zakken tot jacks met Cordura-versteviging en kwalitatief hoogwaardige werkschoenen.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Professionele werkkleding voor binnen en buiten

Als u op zoek bent naar robuuste, functionele kleding voor handwerk in uw beroep of in uw vrije tijd, dan vindt u bij KOX een grote keuze aan passende werkkleding van verschillende merken. Of het nu gaat om een werkjas of -broek, hoodie of functioneel shirt: werkkleding van KOX voldoet aan de hoogste eisen en is daarom ideaal voor allerlei werkzaamheden. Praktische details en een hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat de werkkleding optimale bewegingsvrijheid biedt en bestand is tegen intensief gebruik.


Met de juiste werkkleding of uitgebreide persoonlijke beschermingsmiddelen wordt het risico op ongevallen of verwondingen aanzienlijk verminderd. Tegelijkertijd maakt professionele werkkleding het makkelijker om beroepsspecifieke werkzaamheden uit te voeren.


Waarom werkkleding van KOX het dagelijkse werk makkelijker maakt

Voor werken in het bos, in de natuur of in een beroep dat handwerk vereist wordt het dragen van speciale beschermende of werkkleding aanbevolen, niet alleen om veiligheidsredenen, maar ook omdat werkkleding de drager maximaal comfort biedt. Tegelijkertijd overtuigt moderne werkkleding door het gebruik van hoogwaardige materialen en een bijzonder functionele afwerking, die is aangepast aan speciale eisen en uitdagingen. Het resultaat is kleding die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van zowel comfort als functionaliteit.


Ongeacht het werkgebied en de tijd van het jaar: de juiste werk- en beroepskleding is een belangrijke basis om uw werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren. Natuurlijk is functionele, robuuste werkkleding ook geschikt voor vrijetijdsactiviteiten. Werkkleding in het bos, in de tuin of in de werkplaats biedt een hoge mate van functionaliteit en vermindert het risico op letsel.


Daarnaast biedt het KOX assortiment ook outdoor- en functionele kleding, signaalkleding, veiligheidskleding en werk- en veiligheidsschoenen voor elke activiteit en elk seizoen. U vindt er tuinbroeken, werkoveralls, hoodies, sweatshirts en softshelljassen, maar ook warme fleecejassen en gevoerde werkjassen voor de winter.


Geschikte werkkleding voor verschillende werkzaamheden

Het assortiment van KOX omvat werk- en beroepskleding van de merken KOX, Jobman en PSS. Ook bosbouwkleding maakt deel uit van het assortiment, evenals werkkleding, die ook als casual, functionele vrijetijdskleding kan worden gedragen. Zo kunt u zich in het dagelijks leven ook laten zien in een sweatshirt, fleecejack, een bodywarmer of werkbroek in korte of lange uitvoering.


Of het nu gaat om werkkleding voor het bos en werken in de natuur, beroepskleding voor handwerk, op de bouw, in de mobiliteitsbranche of logistieke beroepen: het assortiment werkkleding voor mannen en vrouwen bestrijkt de meest uiteenlopende werkterreinen. Functionele en signaalkleding voldoen aan de hoogste normen op het gebied van afwerking en comfort.


Werkkleding voor maximale veiligheid

Voor werk dat nog meer veiligheid vereist, biedt het KOX assortiment een uitgebreide selectie van speciaal geteste veiligheidskleding en snijbeschermingsschoenen. Gehoor-, gezichts- en hoofdbescherming en beschermende handschoenen maken het assortiment compleet. Zo kunnen de persoonlijke beschermingsmiddelen naar al uw wensen en eisen worden samengesteld. Ook bij de keuze van werkkleding of veiligheidsmiddelen adviseert de KOX klantenservice u graag persoonlijk.


Iedereen die op zoek is naar dienstverleners of diensten in de buurt, vindt met KOXconnex een bekwaam bemiddelingsplatform. Hier kunnen apparaten en machines worden gehuurd, kettingzaagslijpdiensten en cursussen over het gebruik van kettingzagen worden aangeboden.