menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Apparaten en accessoires

U vindt hier onze ruime selectie van elektrische, benzine- en accuapparaten voor de bosbouw. Wij hebben de juiste producten voor u, zowel voor professionele als semiprofessionele toepassingen.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Bosbouwapparatuur en -machines: aan de slag met de juiste technologie

Of het nu voor professioneel gebruik in het bos of in de tuin is: met de bosbouwmachines en de moderne bosbouwtechnologie van KOX kunt u elke uitdaging met gemak aan. Naast kettingzagen voor de houtoogst omvat het assortiment ook slijpapparaten, bosmaaiers en grasmaaiers voor groenonderhoud. Gerenommeerde fabrikanten zoals Oregon, Makita en Markusson garanderen eersteklas kwaliteit.


Krachtige en nauwkeurige bosbouwmachines van KOX

Effectief, ergonomisch en energiebesparend werken - dit is heel eenvoudig met innovatieve en krachtige bosbouwmachines. Naast kettingzagen en passende slijpapparaten zijn er nog veel meer onmisbare gereedschappen voor efficiŽnt bosbouwwerk. De volgende machines en apparaten zijn echter niet alleen geschikt voor bosbouwwerkzaamheden, ze vergemakkelijken ook het werk in de tuin.


Kettingzagen

Krachtig en handig: kettingzagen behoren tot de meest populaire bosbouwmachines. Ze vergemakkelijken niet alleen het onderhoud, maar worden ook gebruikt bij het oogsten van dik hout of het kappen van bomen. Naast onderhoudsarme modellen met elektromotoren biedt KOX ook draadloze modellen met accu's aan. Benzinekettingzagen bieden maximale flexibiliteit op elk terrein dankzij hun snoerloze ontwerp. Passende reserveonderdelen zoals tandwielen zijn ook verkrijgbaar bij KOX.


Slijpmachines en slijpapparaten voor kettingzagen enz.

Messen en zaagbladen effectief slijpen: met hoogwaardige slijpmachines en slijpapparaten uit het KOX assortiment is het onderhoud van onmisbare gereedschappen zoals kettingzagen, bijlen en dergelijke heel eenvoudig. Slechtere prestaties veroorzaakt door slijtage kunnen worden vermeden en de werkresultaten kunnen worden geoptimaliseerd. Bovendien vormen botte en versleten stukken gereedschap een verhoogd risico op letsel. Wie slimme voorzorgsmaatregelen neemt en met goed geslepen bosbouwmaterieel werkt, investeert ook in zijn eigen veiligheid.


Accessoires voor bosbouwmachines

De juiste accessoires voor bos- en tuingereedschap van KOX vormen de ideale basis voor professioneel onderhoud en een lange levensduur van intensief gebruikt gereedschap. Hiertoe behoren naast reserveaccu's voor diverse bosbouwmachines ook de praktische Clip Lift voor het heffen van zitmaaiers en kettingen en zaagbladen voor kettingzagen. Slijpschijven van hoogwaardig aluminiumoxide zijn verkrijgbaar in voordelige sets van 3, 4 en 5. Minstens zo praktisch: acculaders, pneumatische kettingspanners en spanningsomvormers. Deze reserveonderdelen kunnen worden gebruikt voor het optimaal verzorgen, onderhouden en repareren van benzine-, accu- en elektrische apparaten.