menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Jachtkleding

Ontdek ons exclusieve assortiment hoogwaardige jachtkleding, speciaal ontwikkeld voor jagers. Van slijtvaste jachtjassen tot functionele jachtbroeken: wij bieden u voor elk weer en elk terrein de juiste kleding. Onze jachtlaarzen zorgen voor uitstekende ondersteuning en comfort, terwijl onze accessoires zoals stijlvolle loden hoeden de finishing touch geven aan uw outfit. Duik in de wereld van de jacht met kleding die zowel uw passie als uw behoeften weerspiegelt.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Hoogwaardige jachtkleding van toonaangevende fabrikanten

Of het nu gaat om drijfjacht, drukjacht of een veeleisende aanzitjacht: kleding voor jagers moet bestand zijn tegen extreme omstandigheden en tegelijkertijd bewegingsvrijheid en bescherming bieden. Om hieraan te voldoen, biedt de KOX onlineshop een grote keuze aan kleding en accessoires van gerenommeerde fabrikanten zoals Seeland en PSS, waarvan de producten speciaal zijn ontwikkeld voor verschillende jachtsoorten en -situaties.


Dit kenmerkt de jachtkleding van Seefeld en PSS


Jachtkleding voor een breed scala aan eisen

KOX biedt een grote selectie hoogwaardige kleding en accessoires voor de jacht, die zijn ontworpen om te voldoen aan een grote verscheidenheid aan behoeften. Jachtoverhemden en -shirts vormen de basis van elke jachtoutfit. Aangenaam zachte flanellen overhemden beloven niet alleen aangenaam draagcomfort, maar houden u ook warm op koude dagen.


KOX heeft ook een ruim assortiment jachtbroeken en jachtjassen, die zijn ontworpen voor verschillende jachtsituaties. Zeugbeschermingsbroeken zijn bijvoorbeeld ideaal voor speurtochten en worden gekenmerkt door een hoge mate van veiligheid, robuustheid en comfort. Naast de bijbehorende zeugbeschermingsjassen met speciale steekbeschermingsinzetstukken vindt u in de KOX onlineshop ook functionele hondenbegeleiderjassen en speurjassen.


Broeken van loden worden beschouwd als allrounders en echte klassiekers: jachtbroeken van loden zijn volledig gemaakt van wol. Hierdoor zijn ze extreem robuust, geruisloos en wind- en waterbestendig.


Maak uw jachtoutfit compleet met bijpassende accessoires

Functionele jachtaccessoires zoals de klassieke lodenhoed, jachthandschoenen voor het warm houden en het beschermen van de handen of robuuste jachtlaarzen en jachtschoenen maken een hoogwaardige jachtoutfit compleet. Klassieke rubberlaarzen van natuurlijk rubber zorgen voor een eersteklas afdichting in vochtige gebieden, terwijl speciale trekkinglaarzen voor de jacht ook kunnen worden gebruikt om lange afstanden op ruw terrein af te leggen.