menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Getest en gecertificeerd: Trusted Shops

Trusted Shops heeft onze webshop getest en gecertificeerd op onderdelen als gegevensbescherming, kosten en betaling, leveringsvoorwaarden, retourafwikkeling en klantenservice. Dat betekent voor u niet alleen dat u op ons kunt vertrouwen, maar Trusted Shops garandeert daarnaast een 30 dagen geld-terug-garantie. Bovendien kunnen klanten ons na de koop beoordelen en zo eerlijke ervaringen delen.


SSL-veilige transmissie

Persoonlijke bankgegevens worden aan ans doorgegeven via een ssl veilige transmissie. SSL staat voor secure socket layer, en zorgt ervoor dat gegevens tijdens de overdracht niet gelezen of gemanipulleerd kunnen worden. Dat beteken.: Uw gegevens zijn vertrouwelijk. omdat de inhoud van uw informaties alleen gecodeerd via het net gaat. De echtheid van de server is gevestigt. Uw gegevens worden beschermd tegen manipulatie.


Wij gebruiken een klimaatneutraal systeem

Succesvolle en milieubewuste postorderbedrijven gebruiken klimaatneutrale shopoplossingen van WEBSALE AG. Want alleen dit bedrijf heeft het hoogwaardige certificaat voor uitzonderlijke milieuvriendelijkheid. De shopoplossing wordt vanaf de ontwikkeling van de software, via de support tot aan de verkoop geheel klimaatneutraal ontwikkeld, er wordt zelfs rekening gehouden met de route die de medewerkers nemen om op hun werk te komen. Bovendien worden de volledige shopwerkzaamheden met WEBSALE voor dit postorderbedrijf klimaatneutraal uitgevoerd.


KOX producten en kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en klantentevredenheid. Onze producten ondergaan strenge kwaliteitscontroles.

De volgende tekens kunnen uw bovendien helpen kwaliteit te herkennen:

FPA

De examencommissie van de bosbouw het KWF, verleent dit certificaat: FPA goedgekeurd. Het bevestigt de bruikbaarheid van het product in de bosbouw. Zo moeten bijv. Onze zaagbroeken 1 jaar lang getest worden op hun draagbaarheid, dit wordt in de meeste gevallen gedaan door bosbouwers en de desbetreffende scholen.


KWF-Test

Met het kenmerk "KWF-Test" worden producten gecertificeerd, alleen voor de bosbouw.


Euro Test

Een gecertificeerde keuringsdienst keurt regelmatig willekeurig specifieke producten, die het CE-teken hebben om een constante product-veiligheid te garanderen.


Motorzaagpictogram

Het moet duidelijk zichtbaar zijn aan de buitenkant op zaagbroeken en schoeisel.

Het betekent: product voor motorzaagwerken toegelaten en het vervult de veiligheidsbescherming klasse 1, d.w.z. succesvol gekeurde veiligheidsbescherming naar klasse 1 met een kettingsnelheid van 20 m/ sec (uitlopende ketting), klasse 2 is 24 m/sec en klasse 3 is 28 m/sec.


Arbeidsveiligheid

Kleding en schoenen met optimale bescherming, hoogwaardig draagcomfort en doordachte functionaliteit bij werkzaamheden ZONDER motorzaag.Snijbeschermingsvormen

Vorm C: Naar EN 381-5, zeer veilig door rondom bescherming (vorm C), zaagbeschermingsbroek klasse 1. Vooral afgestemd voor de speciale eisen en werken van boomverzorger.


Product is water- en winddicht.