menu

Zoeksuggesties

{{{name}}}

Categorie suggesties

{{{name}}}

Merk suggesties

{{{name}}}

Raadgever

Kloofhamers, kloofbijlen en bijlen

Voor elke situatie de juiste bijl en een sterke kloofhamer. Met de robuuste gereedschappen van ons bent u bij de houtkap steeds goed uitgerust.

{{breadCrumbTrailItems.0.text}} {{resultCount}} {{paging.currentPage}} {{paging.pageCount}} {{campaigns.0.id}}
Filteren

Selectie beperken

Filteren

{{record.altPicture}}
{{record.altPicture}}

{{record.Name}}

{{record.Price}}*

Bijlen, kloofhamers en kloofbijlen van KOX: voor elke taak in de bosbouw de juiste bijl

Professioneel, hoogwaardig gereedschap maakt werk in de bosbouw en tuin, in de landbouw en in ambachtelijke bedrijven gemakkelijker, ongeacht of het gaat om het kappen en vellen van bomen of het kloven van hout. Klassiek gereedschap voor deze activiteiten: onder meer bijlen. Afhankelijk van de vereisten en specialistisch gebruik kunt u bij KOX uit nog veel meer gereedschap kiezen: het assortiment heeft voor elke klus het juiste gereedschap, van kloofhamers en terugslagvrije hamers met zacht oppervlak tot bos- en kloofbijlen.


Bosbouwgereedschap voor het vellen en kloven van bomen en hout

Maximale prestaties en veiligheid zijn niet alleen een kwestie van de juiste werkkleding voor de bosbouw, maar ook van geschikt gereedschap voor vellen en kloven. Of het nu gaat om reguliere werkzaamheden in de bosbouw zoals het vellen van bomen en afzagen van takken of het af en toe kloven van hout: met een betrouwbare bijl hebt u altijd het juiste krachtige gereedschap voor houtbewerking bij de hand. Tot de bekende en populaire fabrikanten van bijlen, die ook in de KOX onlineshop verkrijgbaar zijn, behoren merken als Ochsenkopf, MŁller, Stubai en Halder Simplex. Bij het gebruik van bijlen wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende functies:Welke soorten bijlen zijn er?


Praktische accessoires voor het werken met bijlen in de bosbouw

De KOX onlineshop heeft niet alleen een breed assortiment hoogwaardige vel- en kloofgereedschap: samen met de handige vel- en kloofwiggen maken ze houtbewerking en een breed scala aan ander bosbouwwerk gemakkelijker. In de snijvlakken van de boom worden velwiggen gestoken om een nauwkeurige valrichting van de boom te garanderen. Kloofwiggen maken het kloven van hout op hun beurt gemakkelijker door de gecreŽerde opening effectief en zonder extra inspanning van uw kant groter te maken.


Net zo belangrijk voor efficiŽnt werken is een vervangende steel als de bijl snel gerepareerd moet worden. Andere praktische hulpmiddelen voor houtbewerking is hefgereedschap of sappies, waarmee stukken hout efficiŽnt en zonder uw rug te belasten kunnen worden verplaatst. Bij de professionele uitrusting voor hout- en kapwerkzaamheden hoort ook betrouwbare bosbouwkleding voor zaag- en kloofwerkzaamheden strong>die het hoogste niveau van bescherming en comfort biedt.