Ontvang nu GRATIS bretels bij onze PSS-broeken!

Dit is hoogwaardige hightech bosbouwkleding voor u: veiligheidszaag-, werk- en outdoorbroeken van PSS. De fabrikant uit Baden-Württemberg overtuigt met zijn duurzame, gemakkelijk te onderhouden en ecologisch geproduceerde modellen. De veiligheidszaagbroeken bieden met slechts vijf snijbeschermingslagen dezelfde bescherming als modellen van andere fabrikanten met zeven lagen!

En wat nog mooier is: in oktober ontvangt u de originele PSS-bretels GRATIS bij alle PSS-broeken! U kunt dus verzekerd zijn van een optimaal draagcomfort. Grijp nu uw kans: deze aanbieding geldt tot 31-10-2018 en zolang de voorraad strekt.

PSS bretels Classic

Veiligheidszaagbroek

X-treme Air broek met snijbescherming rood/geel

Sportief

Productomschrijving:
De broek met snijbescherming X-treme Air is ontwikkeld samen met ervaren professionals die het hele jaar in het bos werken. De X-treme Air valt op door zijn sportieve en frisse design. De bovenlaag is duurzaam, actief ademend en licht.

Voordelen:
Aan de voorkant is de broek tot over de knie voorzien van een waterdichte bovenlaag, die voor een betere bescherming tegen vocht doorloopt tot het kuitgedeelte.

 • 5x5 cut protection® 5 lagen extreem lichte snijbescherming zonder dat de veiligheid in gevaar komt, voor meer bewegingsvrijheid en nog meer ventilatie
 • Ademende, elastische stretchstof zorgt voor het ultieme draagcomfort tijdens fysieke inspanning en biedt bovendien meer bewegingsvrijheid
 • Kevlar-stukken op slijtgevoelige plekken zoals knieën en binnenbenen. De daaronder liggende RainTex® membranen zorgen voor de perfecte bescherming tegen vocht
 • 3M-reflectoren voor en achter zorgen voor een betere zichtbaarheid
 • Netstof aan de binnenzijde voor zorgt voor de optimale temperatuurregeling

+ gratis PSS bretels

slechts 202,35

Nu bekijken
X-treme Air broek met snijbescherming rood/geel
X-treme Air broek met snijbescherming oranje/grijs

X-treme Air broek met snijbescherming oranje/grijs

Sportief

+ gratis PSS bretels

slechts 202,35

Nu bekijken
X-treme Air HIVIS broek met snijbescherming

X-treme Air HIVIS broek met snijbescherming

+ gratis PSS bretels

slechts 232,85

Nu bekijken

Werk- en outdoorbroeken

X-treme Vectran WORK

Productomschrijving:
De werkbroek voor veeleisende activiteiten, zonder snijbescherming. Gemaakt van hoogwaardige materialen voor maximale robuustheid en comfort. De X-treme Work voldoet aan alle professionele eisen die gesteld worden aan een werkbroek van topkwaliteit.

Voordelen:
 • Bijzonder robuuste werkbroek
 • Enorme scheurvastheid bij een laag gewicht
 • Zeer slijtvast en temperatuurbestendig
PSS X-treme Stretch outdoorbroek

PSS X-treme Stretch outdoorbroek

Groen/zwart

Productomschrijving:
De naam van de X-treme Stretch outdoorbroek zegt het zelf al: Het viervoudig elastische materiaal geeft mee bij alle bewegingen, wat u ook aan het doen bent!

Het compact geweven buitenmateriaal maakt deze broek zeer slijtvast en duurzaam. Plekken die extra veel te lijden hebben, zoals de kniezones en de binnenzijde van de broekspijpen zijn extra verstevigd.

Om te zorgen dat vocht probleemloos naar buiten kan worden afgevoerd is er in X-treme Stretch geen membraan verwerkt. Om te zorgen dat er geen vocht van buiten kan binnendringen is de buitenzijde van de broek waterafstotend.

De broek is voorzien van twee steekzakken met rits op de heup en een geïntegreerde plus een opgezette zak op het bovenbeen.

+ gratis PSS bretels

slechts 164,72

Nu bekijken
PSS bretels Classic

Nu GRATIS bij onze PSS-broeken

PSS bretels Classic

Productomschrijving:
De zwarte klassieke bretels van PSS zijn robuust, maar bovendien ook elastisch. Ze worden met knopen aan de broek bevestigd. Met 50 mm extra breed voor een aangenaam draagcomfort, verstelbaar aan de voorzijde.

Voordelen:
 • Aangenaam draagcomfort door extra breedte dragers
 • Om te knopen
 • Lengte direct aan de voorzijde verstelbaar

Nu GRATIS

van 20,23

naar de PSS-broeken

Grijp nu uw kans, deze aanbieding geldt t/m 31-10-2018 zolang de voorraad strekt!

Heeft u vragen of niet gevonden wat u zocht?

Onze servicehotline: 0800 096 69 66

ma - vr: 09.00 - 17.00 uur

terug