HAIX

Haix

KOX en HAIX – succesfactoren voor een exclusieve en goede samenwerking

HAIX behoort als innovatieve fabrikant van functionele hightech schoenen al jaren tot de marktpartners waarmee wij een bijzondere relatie onderhouden die o.a. gebaseerd is op de gezamenlijke ontwikkeling van producten. De internationale marktleider voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van functionaliteit, kwaliteit en design – met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!

Tot de klanten van HAIX behoren de legendarische firefighters van New York en de brandweerlieden van New Mexico tot Hamburg en hulpverleners voor catastrofegebieden. Het in 1948 opgerichte en wereldwijd erkende topmerk voor functionele schoenen uit het Beierse Mainburg onderscheidt zich tevens door zijn praktijkgerichte nieuwe ontwikkelingen. Daartoe behoren onder meer de samen met KOX ontwikkelde duro XT en KOX Protector zaaglaarzen voor de jacht en bosbouw die uitsluitend bij ons verkrijgbaar zijn. Om wille van de veiligheid en het comfort onder winterse omstandigheden in het bos, is er in de Protector bijvoorbeeld een waterdicht GORE-TEX®membraan verwerkt. De stalen tussenzool is weggelaten om warmte voor de voeten te behouden. Het vetersysteem met snelhaken waarborgt de optimale pasvorm en biedt veilige en stabiele steun. Ook bij de ontwikkeling van de duro XT zijn de wensen en suggesties van KOX klanten meegenomen. Vanwege de bijzondere materialen en afwerking is het model buitengewoon geschikt voor bosbouwprofessionals.

Gezamenlijke ontwikkelingen van KOX en HAIX

Robuust en comfortabel hightech schoenen

Haix Protector Alpin zaagschoen

Haix Protector Alpin zaagschoen

de bergschoen onder de zaagschoenen

De Protector Alpin is de bergschoen onder de zaagschoenen. Hij is ontworpen voor gebruik in steil terrein. De vormstabiele zool met het robuuste terreinprofiel garandeert stabiliteit op los gesteente en keien.
  • Absoluut waterdicht
  • Stabiele stand op hellingen
  • Afneembare klauw
376,12
Nu bekijken
Deel pagina

Heeft u vragen of niet gevonden wat u zocht?

Onze servicehotline: 0800 096 69 66

ma - do: 08.00 - 16.00 uur

terug