3M™

3M

Producten voor optimale veiligheid

Hoofdbescherming van 3M™

De hoofd-, gehoor- en gezichtsbescherming van 3M™ Peltor™ zijn niet meer weg te denken uit de bosbouwbranche! Al toen Neil Armstrong zijn eerste stappen op de maan zette was een deel van zijn uitrusting afkomstig van 3M™. Nu worden innovaties van 3M™ op vele dagelijkse gebieden toegepast, op de werkvloer, in de gezondheidszorg en in de techniek. Dat is ook geen wonder want bij 3M™ leveren ruim 45 basistechnologien, 8.300 onderzoekers en ruim 100.000 geregistreerde octrooien de know-how op voor steeds weer nieuwe en doordachte oplossingen. Innovatie uit traditie – precies wat onze klanten nodig hebben. Degelijke, betrouwbare kwaliteit gepaard met innovaties om het werk makkelijker te maken: dat zijn we gewend van 3M™.

Speciale hoofdbescherming voor de bosbouw

Nieuwste generatie 3M™ hoofdbeschermingscombinatie voor de bosbouwprofessional. Compleet met lichte helm G3000 met Uvicator sensor, bosbouw gehoorbescherming H31, stevig vizier van de nieuwe 5-serie en een eenvoudig traploos verstelbaar kliksysteem aan de nekband.

3M Peltor G3000 Hoofdbeschermings-combinatie

3M Peltor G3000 Hoofdbeschermings-combinatie

met staalgaasvizier 5C-1

Peltor hoofdbeschermingscombinatie van 3M compleet met helm, gehoorbescherming en staaldraad vizier. Met de nieuwe 5-Serie uitgerust: Deze nieuwe viziergeneratie is nu gemakkelijker te monteren en voorzien van een vering in het scharniersysteem, voor een betere inklapfunctie. Nog comfortabeler door het palsysteem aan de nekband. Zo kan de houtzagershelm met een hand gemakkelijk worden aangepast!
60,91
Nu bekijken

Ook met etsmetalen vizier

Gehoorbescherming met radio – Ideaal voor werken met de bosmaaier

3M Peltor Gehoorbescherming met koptelefoon met FM-radio WorkTunes Pro

Slimme gehoorbescherming met gentegreerde FM-radio: ideaal voor werkzaamheden waarbij u gehoorbescherming nodig heeft, maar er wel graag een muziekje bij heeft. Want met muziek is het werken gewoon prettiger.
101,58

Gehoorbescherming met portofoon voor optimale communicatie

3M Peltor LiteCom gehoorbescherming met radio

3M Peltor LiteCom gehoorbescherming met radio

voor bevestiging aan de helm

Hoogwaardige gehoorbescherming met ingebouwde radioapparatuur (PMR 446-frequentie). Maakt draadloze communicatie met andere LiteCom headsets en draagbare radioapparatuur mogelijk als deze op een zelfde frequentie zijn ingesteld.
508,30
Nu bekijken
Tips van de profi

Tip: ook verkrijgbaar met beugel in plaats van helmbevestiging
naar product

HIVIS voor meer veiligheid – dankzij betere zichtbaarheid

Ook los verkrijgbaar

3M HiVis Helmschale G3000

3M HiVis Helmschale G3000

met Uvicator-sensor

De HiVis Helm G3000 biedt hoofdbescherming conform EN397 en beschermt u ook dankzij de hoge zichtbaarheid. Met de Uvicator sensor en inclusief binnenwerk, verstelbaar door middel van een kliksysteem, met kunststof zweetband.
27,35
Nu bekijken
3M™ Peltor™ SportTac™

Ruime keuze aan accessoires

terug