JOBMAN

Jobman

Sterke werkkleding van Jobman

Zowel in beroeps- of vrijetijdssituaties hebben het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en uw veiligheid de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij ons assortiment professionele werkkleding voor u uitgebreid. Bij KOX vindt u een gericht geselecteerd en op het seizoen afgestemd assortiment voor alle weersomstandigheden. En natuurlijk voordelig. Want goed werk verdient een goede uitrusting. Een goede uitrusting biedt optimale bescherming, hoogwaardig draagcomfort, is eenvoudig in het onderhoud en heeft doordachte functionaliteit. Kies nu voor een uitrusting die meer aankan en uw werk nog gemakkelijker maakt.

Zoals altijd geeft ook hier de optimale combinatie van factoren en details de doorslag: pasvorm, snit, afwerking, materiaal en niet te vergeten een verbeterde zichtbaarheid, speciaal voor de land- en tuinbouw en landschapsarchitectuur - voor Harvester-rijders, ambachtslieden en iedereen die buiten werkt. Op basis van uw opmerkingen en wensen hebben wij een assortiment werkkleding 'van top tot teen' samengesteld en onze merkpartners zorgvuldig geselecteerd.Naast onze reeds bestaande partners 3M voor superieure hoofdbescherming, de beproefde functionele kleding van PSS en de beste werkschoenen van Haix en Hase, hebben wij gekozen voor de werkkleding van JOBMAN: robuuste broeken en ademende jassen met talrijke details waarin u veel gereedschap zo voor het pakken bij de hand hebt. Bovendien bevat de collectie ook sweatshirts, t-shirts en overhemden in een comfortabele materiaalmix.

Met ons nieuwe assortiment helpen wij u graag om uw werkzaamheden van alledag met trots en tevredenheid uit te voeren en uw dagelijkse werkdag te vergemakkelijken.

Kleding voor werk, outdoor en vrije tijd

Bovenkleding

Handig toebehoren en accessoires voor uw werkkleding

Voor werken op de knien

De meeste werkbroeken van Jobman kunnen worden aangevuld met praktische kniekussens. Zo heeft u de nodige bescherming voor uw knien altijd op de juiste plek bij u! De speciaal ontwikkelde kniekussens geven maximale bescherming en sparen uw gezondheid.

U kunt kiezen tussen de premium en standaard-kniekussens. Voor werk waarbij u het grootste deel van de tijd op uw knien zit kunt u het beste premium-kniekussens gebruiken: deze zijn dikker in vergelijking met het standaard-kniekussen en garanderen langdurig een uitstekende demping.

Kniekussens van Jobman

Van top tot teen toegerust voor het werk

Meer accessoires
JOBMAN
Thema aanbevelen

Heeft u vragen of niet gevonden wat u zocht?

Onze servicehotline: 0800 096 69 66

ma - do: 08.00 - 16.00 uur

terug