PSS

PSS

Innovatieve kleding voor de bosbouw in alle lagen

PSS uit Hirrlingen (Baden-Wrttemberg) staat voor bosbouwkleding uit de praktijk voor de praktijk. Gaat lang mee, makkelijk te wassen en duurzaam geproduceerd! Met slechts vijf lagen snijbescherming bereikt PSS dezelfde kettingstoptijd die andere fabrikanten realiseren met zeven lagen – en dat is nog maar een van de vele verbeteringen van de X-treme collectie. Deze collectie is tot stand gekomen in samenwerking met ervaren professionals uit de bosbouw, dus berekend op de extreme werkomstandigheden, temperatuurverschillen en de ergonomie van de bosbouw. Zo is er gekozen voor robuuste, zeer lichte en ademende stoffen – met goede ventilatie via de ritsen aan de achterzijde van de broek. De verbeterde functionaliteit blijkt ook uit de grote scheurvastheid dankzij het gebruik van Vectran, een nieuwe hightech vezel. Een goede pasvorm en het sportieve design met voldoende zakken waarborgen het perfecte draagcomfort.

Veiligheidszaagbroek

PSS X-treme Air broek met snijbescherming

rood/geel

De broek met snijbescherming X-treme Air is ontwikkeld samen met ervaren professionals die het hele jaar in het bos werken. De X-treme Air valt op door zijn sportieve en frisse design. De bovenlaag is duurzaam, actief ademend en licht.
  • 5x5 cut protection 5 lagen extreem lichte snijbescherming zonder dat de veiligheid in gevaar komt, voor meer bewegingsvrijheid en nog meer ventilatie
  • Ademende, elastische stretchstof zorgt voor het ultieme draagcomfort tijdens fysieke inspanning en biedt bovendien meer bewegingsvrijheid
  • Kevlar-stukken op slijtgevoelige plekken zoals knien en binnenbenen. De daaronder liggende RainTex membranen zorgen voor de perfecte bescherming tegen vocht
  • 3M-reflectoren voor en achter zorgen voor een betere zichtbaarheid
  • Netstof aan de binnenzijde voor zorgt voor de optimale temperatuurregeling

slechts 217,59

Nu bekijken
PSS X-treme Air broek met snijbescherming
PSS X-treme Air broek met snijbescherming

PSS X-treme Air broek met snijbescherming

oranje/grijs

slechts 217,59

Nu bekijken
PSS X-treme Air HIVIS broek met snijbescherming

PSS X-treme Air HIVIS broek met snijbescherming

oranje/zwart

slechts 237,93

Nu bekijken

Werk- en outdoorbroeken

PSS X-treme Vectran Work werkbroek

De werkbroek voor veeleisende activiteiten, zonder snijbescherming. Gemaakt van hoogwaardige materialen voor maximale robuustheid en comfort. De X-treme Work voldoet aan alle professionele eisen die gesteld worden aan een werkbroek van topkwaliteit.
  • Bijzonder robuuste werkbroek
  • Enorme scheurvastheid bij een laag gewicht
  • Zeer slijtvast en temperatuurbestendig
PSS X-treme Stretch Outdoorbroek

PSS X-treme Stretch Outdoorbroek

groen/zwart

De naam van de X-treme Stretch outdoorbroek zegt het zelf al: Het viervoudig elastische materiaal geeft mee bij alle bewegingen, wat u ook aan het doen bent!

Het compact geweven buitenmateriaal maakt deze broek zeer slijtvast en duurzaam. Plekken die extra veel te lijden hebben, zoals de kniezones en de binnenzijde van de broekspijpen zijn extra verstevigd.

Om te zorgen dat vocht probleemloos naar buiten kan worden afgevoerd is er in X-treme Stretch geen membraan verwerkt. Om te zorgen dat er geen vocht van buiten kan binnendringen is de buitenzijde van de broek waterafstotend.

De broek is voorzien van twee steekzakken met rits op de heup en een gentegreerde plus een opgezette zak op het bovenbeen.

slechts 164,72

Nu bekijken

Bosbouwjack

Shirts

PSS
Naar het PSS-assortiment
Deel pagina

Heeft u vragen of niet gevonden wat u zocht?

Onze servicehotline: 0800 096 69 66

ma - do: 08.00 - 16.00 uur

terug